Krpa za dubinsko grubo čišćenje – za jača zaprljenja (sivo-bela)

Krpa za dubinsko grubo čišćenje napravljena je da radi kao moderna metla. Metla koja skuplja prašinu i prljavštinu, a koja takođe ima efekt čišćenja. Efekat čišćenja postignut je belim čvorićima. Krpa je efikasna na strukturiranim podovima i za skupljanje većih čestica prašine/nečistoće poput peska i mrvica hleba. Baza ove krpe sastavljena je od extra dugih čvorića zbog čega može da dosegne u udubljenja na keramičkim pločicama i drugim neravnim podovima.

Idealna je za čišćenje površina kao što su:
  • kuhinje
  • ulazni prostori
  • kupatila…

Resice na ivicama kaktus krpe su idealni sakupljači prašine. Takođe se preporučuje za podove gde su česte fleke od vode, kao što su kuhinje, prostori sa veš mašinama, kupatila…

Šifra proizvoda: MOP DC
Stanje: Dostupno
krpa-za-dubinsko-ciscenje

Kako se koristi?

Koristi se potpuno suva na svim vrstama podova, zidova i plafona. Dizajn je čini specijalno prikladnom za jače zaprljane površine poput kuhinja, ulaznih prostora, kupatila, WC-a, prostora s veš mašinama, kao i za neravne površine poput keramičkih podova. Takođe je prikladna za skupljanje dlaka kućnih ljubimaca.

Održavanje krpa:

Pre pranja, nakon upotrebe, otresite ili lagano iščetkajte nakupljenu prašinu i suve nečistoće.
Veš mašina do max. 90°C. Mašina za sušenje veša do max. 90°C. Nikada ne koristite sredstva koja sadrže hlor ni izbeljivače. Koristite ekološki neškodljiv deterdžent (Loptice za ekološko pranje). Nikada ne koristite omekšivače (umanjuju elektrostatičko svojstvo vlakana). Perite ih odvojeno.

Takođe preporučujemo: