Sviščev balzam sa alpskim biljem i sviščecim uljem

NEGA TELA

  • osvežava, oživljava i okrepljuje telo nakon napora (mišiće i kožu)
  • blago i nežno deluje na kožu čitavoga tela prokrvljujući je, pogotovo nakon radnih ili sportskih napora
Pakovanje: 250 ml
Šifra proizvoda: RL-2
Stanje: Dostupno
sviscev-balzam-sa-alpskim-biljem-i-sviscecim-uljem

Preporučuje se:

  • svima koji imaju probleme sa bolnim mišićima ili bolovima na telu od udara (tupih ozleda), uganuća, istegnuća, iščašenja…
  • kod krvnih podliva, reume, išijasa, spondiloze, ukočenosti, gihta
  • osobama čiji posao zahteva dugotrajno stajanje: prodavači, frizeri, zubari, fizički radnici…
  • za profesionalne sportiste, plesače, osobe koje se bave fitnesom i trčanjem
  • neizbežan na godišnjim odmorima (nakon rekreativnih ili sportskih napora)…
  • naročito ljudima u poodmaklim godinama, gojaznim osobama i trudnicama (za noge)

Preporuka za korišćenje: Umasirati ravnomerno u tankom sloju na umorne delove kože i mišića, bolna mesta 2 do 3 puta dnevno.

Napomena: Služi samo za spoljašnju upotrebu. Ne koristi se kod dece mlađe od 3 godine. Ne mazati područje oko očiju i usta. Ne koristiti kod udarnih i upalnih procesa na koži koji se zamotavaju zavojima. Nikako ne stavljati na područje ogrebotina i otvorenih rana.

SAZNALI SMO…

BIOAKTIVNA NEGA TELA – BALZAM ZA MASAŽU I ZAŠTITU KOŽE

Svizac alpski je kako mu i ime kaže divljač, koja živi na 800 do 3200 m nadmorske visine na planina središnjih Alpi. Svizac najradije obitava na dobro zaštićenim planinskim zaravnima gde raste sočno bilje, planinske trave  i lekovito bilje, kojima se ujedno i hrani.

Na tržištu ima visoku cenu i veoma je cenjeno sviščevo ulje koje se dobiva topljenjem masti i sala.

Alpski balzam kombinacija je sviščeve masti (koja je od davnina poznata po svojim lekovitim svojstvima i delovanju) ekstrakata i eteričnih ulja: planinski bor, borovica, kedrovina, koren anđelike, jela, kadulja, lavanda, kamilica, sandalovina, divlji pelim, ruzmarin, arnika, eukaliptus, melisa, estragon, Ijupčac… Ova izuzetna kombinacija eteričnih ulja poznatog bilja prava je blagodet prirode za kožu i mišiće što ga čini važnim preparatom kućnih biljnih apoteka. Sam sastav ukazuje na antireumatsko, protivupalno, relaksirajuće, osvežavajuće i stimulirajuće delovanje. Masaža Alpskim balzamom pospešuje prokrvljenost kože i mišićnog tkiva, oslobađa mišiće od napetosti nakon izuzetnih napora, dugog stajanja i dugog hodanja, relaksira i opušta. Blago i nežno deluje na kožu čitavog tela. Blago umasirajte Alpski balzam u tankom sloju, ravnomerno ga raspoređujući na određeno područje kože i mišića. Balzam prodire duboko u kožu, podstičući cirkulaciju, pa time oslobađa od napetosti i stvara prijatan osećaj na koži u kratkom vremenu. Prijatan miris omogućava da se koristi dva do tri puta dnevno (kod kuće, na poslu, na putovanju…). Iskustva govore da, zbog prirodnih i vrednih elemenata, Alpski balzam izuzetno dobro deluje na negu kože dajući joj lep izgled i elastičnost. Neka iskustva upućuju i na mogućnost saniranja pojedinih kožnih problema kao što su ispucalost, perutavost kože, razna crvenila na koži i svrab. Deluje i kod uboda insekata ublažavajući svrab, pa čak i kod gljivičnih problema između prstiju na rukama i nogama.

ALPSKI BALZAM I SPORT

Alpski balzam se naročito preporučuje u sezoni pojačanih sportskih i rekreativnih aktivnosti. Lepo vreme podstiče i mlade i starije na redovnu telesnu aktivnost. Na žalost, deo svake fizičke aktivnosti, bilo rekreativne ili radne, često podrazumeva i bolne mišiće. Fizički napori, kao i male ili velike nezgode nisu retke ni u svakodnevnom životu, u kući ili na poslu. Nema čoveka koji barem jednom u životu nije iskusio neprijatan osećaj nemoći, bolne mišiće, bolna leđa, osećaj težine i napetosti u rukama i u nogama zbog dugog stajanja. Zato vam preporučujemo ovu biljnu prvu pomoć za vaše mišiće: lako i brzo se nanosi, ne masti kožu, brzo se upija, u trenutku rasterećuje i oslobađa od napetosti. Posebno se preporučuje za masažu celog tela, opuštanje i osvežavanje mišića nakon povećanih napora, kao i za sprečavanje upala mišića.

Takođe preporučujemo: