O nama

Nasa misija se moze sagledati u sledećem – na tržištima na kojima poslujemo želimo da uđemo u što više domaćinstava i da ih snabdemo sa odličnim potrošnim proizvodima koji će im život učiniti lepšim, zdravijim i samim time kvalitetnijim.

Royal Sales International prodajni asortiman je pod sloganom Lepota iznutra, Lepota spolja i Lepota oko nas i prilagodjen je potrebama savremenog potrošača. Sve više kupaca se odlučuje za zdravlje kroz prirodu i za proizvode za oznakom kvaliteta Dr Förster koji postoji od 1927. godine. U ponudi Dr Förster-a imamo vitamine, minerale, preparate za održavanje vitalnosti, za regulaciju apetita i čiščenje organizma, proizvode za preparativnu negu lica, tela, kose, kao i za dodatnu negu.

Poseban značaj pridajemo ekološkim proizvodima za očuvanje životne sredine. Zato dok razmišljamo globalno, delujemo lokalno. Cilj na je da nam se pridružite u jednom od najuspešnijih poslova današnjice, jer MLM RSI-ja je okrenut ljudima. Na našim terenima smo prisutni vise od 20 godina. Mnogi uspešni saradnici nisu imali predhodnog iskustva u MLM-u. Ali tri stvari su svima njima zajedničke – želja za uspehom, odlučnost i upornost. Izvor naše sreće je u subjektivnim osobinama: plemenitom karakteru preduzetničkom duhu, srećnom temparamentu, vedrom umu i zdravom duhu.

Naš provizijski sistem pravedan je za sve nivoe, on podstiče kako u ličnoj prodaji, tako i u širenju mreže, ne poznaje granice jer one su samo tamo gde ih mi zacrtamo. Granice, kao i ciljeve određujete Vi, a mi Vam pomažemo u njihovom ostvarenju, dostizanju i prekoračenju.

Dobrodošli u svet zdravlja, kozmetike i mirisa.

Royal Sales International

Royal Sales International

Telefoni:

Tel: +381 36 355353
Fax: +381 36 351400
Mob: +381 62 8087488

Email:

zdravo@rsi.rs

Adresa:

Milunke Savić 24
36000 Kraljevo
Srbija