Gumena četka

  • idealna za čišćenje odeće,kućnih ljubimaca,automobila,
  • tapaciranih površina,skupljanje mrvica i ostataka tečnosti sa radnuh površina…
  • uvlači prašinu, dlake i drugu prljavštinu
  • koristi se za suva i vlažna čišćenja
  • ne grebe,ne oštećuje površine koje čisti
  • sama se ne oštećuje i ne gubi formu
  • ima dve strane,sa različitom debljinom i gustoćom gumenih iglica,za optimalno čišćenje
  • trajna, jednostavna, higijenska i praktična u upotrebi i održavanju
Šifra proizvoda:
Stanje: Dostupno
gumena-cetka

Gumena četka je svestrani alat koji je dizajniran kako bi olakšao mnoge svakodnevne poslove.Izrađena od visokokvalitetne gume,ova četka je kombinacija fleksibilnosti,dugovečnosti  i efikasnosti. Dizajnirana  tako da razvijaja snažan elektrostatički elektricitet pri prelasku preko podloga. Elektrostatički elektricitet deluje kao magnet i uvlači prašinu, dlake i druge prljavštine. Trajna je, jednostavna i praktična, kako pri upotrebi tako i pri održavanju – može se prati u vodi, pa je samim tim i higijenski pri upotrebi. Zbog tih karakieristika bitno skraćuju i vreme rada. Koriste se za suva i vlažna čišćenja pri čemu ne oštećuju tretirane površine. Nezamenljiva je i efikasniji od usisavača u otklanjanju dlaka kučnih ljubimaca sa tepiha,garderobe i drugih površina. Ukoliko ih imate znate koliko je izazovno očistiti njihove dlake. Gumena četka je odliča za to jer se lako prijanja uz dlake I uklanja ih  s površine.Može pomoći u uklanjanju sitnih čestica i nečistoće,osiguravajući tako glatku i čistu površinu za rad.Koristi se za čišćenje mašina,pa čak i za uklanjanje rđe s metalnih površina.Može se koristiti i u vrtlarstvu,za čišćenju cvetnjaka,uklanjanu lišća i čišćenju vrtnog alata.U auto,za čišćenje prašine,sitnih mrvica,peska i druge nečistoće. tim Prilikom čišćenja ne grebe, a ona sama se ne gubi formu.

Održavanje: Gumene četka se lako održava – običnim pranjem. Otporna je na  kiseline, deterdžente i ostala sredstva za čišćenje što je idealna preporuka za upotrebu .

Zaključak: Gumene četka je nazamenljiv alat koji vam može pomoći u mnogim svakodnevnim zadacima.Njena svestraanost i efikasnost čine je važnim dodatkom u svakom domaćinstvu i radom okruženju.

Takođe preporučujemo: