Mala čarobna krpa

Koristi se za suvo i vlažno čišćenje. Idealna je za održavanje čistoće u domaćinstvu. Preporučujemo po jednu krpu za svaku prostoriju.

Čisti 99,97%  bakterija i prašine!

Kako je divno imati je opet u asortimanu. Čarobnu, magičnu, jedinu belu pravu krpu od mikrovlakna. Čuvajmo životnu sredinu…

Veličina: 32 x 32 cm
Šifra proizvoda: ACT MČK-BELA
Stanje: Dostupno
mala-carobna-krpa

ISKUSTVA SARADNIKA

Malu krpu od mikrovlakana dobila sam još pre 7 godina na poklon, nisam još bila saradnik RSI-a, pa nisam ni znala za njene čarobne mogućnosti. Aktivno sam počela da je koristim kad sam se uključila u RSI i otada mi je uvek pri ruci. Lagano navlažena je najefikasnija za brisanje tehnike, TV-a, nameštaja, svih staklenih površina i svega što mogu da dohvatim rukom. Svaki dan brišem staklo na stolu, posle pranja suđa vrlo brzo sredim sudoperu i sav okolni nameštaj. Koliko mi je saimo uštedela vremena pri pranju kuhinjskih elemenata to ne treba ni spominjati. Mogu reći da je sada moja krpica apsolutno zamenila sva sredstva za čišćenje i brisanje u mojoj kući, tako da ni ja ni moja porođica ne možemo bez nje.

U RSI sam se uključio prvenstveno kao korisnik čarobne krpe, a kasnije i mnogih drugih proizvoda. Po vlastitom opredeljenju pripadam pokretu ekologa i zanima me sve što je vezano za zaštitu prirode i zdravo življenje. Kupivši prvu MČK i osetivši njen kvalitet odlučio sam i drugima da ponudim to dostignuće tehnologije, kako bi doprineo zaštiti prirode i lakšem održavanju životne sredine. Koristim sve proizvode krpenog programa, tako da ih sa zadovoljstvom preporučujem prijateljima. Svi koji su jednom kupili krpu od mikrovlakana tražili su je ponovo, dakle reklama im nije potrebna. Moja prijateljica Marta je za dve godine kupila dvadesetak krpa za vlastite potrebe, ali i kao praktičan poklon. Moram priznati da i ja kopira Martu pa često poklanjam naše proizvode svojim prijateljima, a i svoje stalne kupce ponekad iznenadim “njenim veličanstvom” čarobnom krpom. Kupci mi se redovno vraćaju jer su zadovoljni ovim novim konceptom čišćenja na ekološki način, pri čemu se smanjuju i troškovi čišćenja. Rad s RSI proizvodima predstavlja mi veliko zadovoljstvo kao i lica srećnih i zadovoljnih kupaca.

Takođe preporučujemo: