Biosanor

Kapi za higijenu usne šupljine i negu desni.

Pakovanje: 30 ml
Šifra proizvoda: Biosanor
Stanje: Dostupno
Biosanor gel

Preporuka za korišćenje: Na oštećenu sluznicu preparat naneti vatiranim štapićem. Ako se tretira cela usna duplja i grlo onda se 20 kapi Biosanora ukapa u 100 ml vode. Nakon što se rastvor dobro promeša koristi se za ispiranje (grgljanje).

Zubi i desni čine jednu celinu. Zbog toga će oštećenja zuba dovesti do oštećenja desni. I obrnuto, ukoliko desni nisu zdrave, dolazi do oštećenja zuba. Opšte zdravlje svakog čoveka u velikoj meri zavisi od kvaliteta ishrane. Pri tome jedan od najvažnijih procesa je varenje hrane koje, nema sumnje, počinje u ustima. Higijena usne duplje i zdravlje zuba jeste, ali će biti još i veća briga svakog od nas. BIOSANOR je idealan preparat za suzbijanje i rešavanje različitih problema u usnoj duplji; sadrži odabrana eterična ulja za negu desni, zubnog mesa, usne šupljine i grla. U sastav Biosanora ulazi alkoholni ekstrakt uspravne petoprste, kao i eterična ulja mente piperite, komorača, klinčića, kadulje, američkog bršljana i timijana. Već iz sastava se vidi da takva mešavina deluje osvežavajuće i koriguje neugodne mirise usne duplje. Biosanor deluje antimikrobno i služi kao dezinficijens kod sanacije bilo kakvih upalnih procesa u usnoj duplji i grlu, protiv infekcija i ozleda tkiva nastalih pri stomatološkim intervencijama. Ekstrakt petoprste smanjuje krvarenje, pospešuje prokrvljenost tkiva, dovodi do regeneracije oštećene sluznice i olakšava upotrebu protetike. Poseduje protivupalno delovanje i zato Biosanor dobro deluje i pri upali desni, problema poput paradentoze ili bolova zbog karijesa zuba (smiruje zubobolju), jer se pomoću vatiranog štapića jednostavno nanese na bolno mesto. Nuspojava i kontraindikacija nema ako se koristi prema preporukama.

  • idealan preparat za različite probleme u usnoj duplji, bilo da se radi o običnim aftama, upalama desni ili grla, odnosno nakon zahvata u usnoj diplji ili na zubima
  • deluje osvežavajuće i koriguje neugodne mirise iz usta
  • deluje antimikrobno i služi kao dezinficijens za usnu duplju i grlo, kod raznih upalnih procesa i oštećenja tkiva (npr. vađenje zuba)
  • ekstrakt petoprste smanjuje krvarenje i pospešuje regeneraciju sluznice
  • pri upali desni, problema poput paradentoze ili bolova zbog karijesa zuba
  • pri upali grla koristi se za ispiranje, jer deluje protivupalno i antimikrobno
  • nakapan na kocku šećera može da posluži i kao osveživač daha

Takođe preporučujemo: