COLOR SET od 3 MČK u boji (žuta, zelena, crvena)

Posebna krpa za svaku namenu. U jednom domaćinstvu idealno je imati nekoliko krpa – posebnu krpu za svaku prostoriju ili svaku namenu, lako ih je razlikovati po boji.

Pakovanje: 3 kom
Veličina: 32 x 32 cm
Šifra proizvoda: COLOR SET
Stanje: Dostupno
color-set

ISKUSTVA SARADNIKA

Sve tri krpe Color seta u mom stanu nalaze se u kupatilu. S obzirom da su debljeg tkanja, vrlo retko ih koristim za pranje finijih stvari (prozori, uređaji…), ali zato su idealne za pranje keramičkih pločica i sanitarije. Kad nemam pri ruci krpu za prozor, posluže mi krpe iz Color seta, ali tako da ih ne pokvasim do kraja nego ih vrlo lagan navlažim ili koristim samo suve. Inače, kad su u pitanju sanitarije, set je idealan za svakodnevno održavanje. Ranije sam puno trošila na razna sredstva za održavanje higijene, a sad sam uštedela i novac i vreme, a naročito, očuvala zdravlje. Znajući da ovim krpama otklanjamo bakterije s tretirane površine, odlične su mi za održavanje higijene, posebno jer imam troje male dece. Krpa odlično skida masnoću s keramičkih pločica, naročito oko kade. Oduševljava me kako ručke oko slavina ostanu čiste i sjajne, posebno niklovani dodaci u kupatilu (držači za peškire, papir, toaletni pribor,…). Po neki put mi krpe posluže i za pranje kuhinjskih elemenata, ali tada koristim jednu mokru, a jednu suvu za glancanje.

Kad sam čula za mikrovlakna jednostavno nisam verovala da sve može da bude čisto samo uz krpu i vodu bez ikakvih dodatnih sredstava. Kada sam, na nagovor, naručila Color set dugo je stajao neraspakovan. Ali, ipak sam, nakon nekog vremena, posegla za setom, misleći kako ću da se uverim da tu nema nikakve “čarolije” i da ću morati da izvučem svoje “hemijske bočice”. Dogodilo se suprotno! S krpom u ruci i vodom jednostavno nisam mogla da prestanem da čistim. Svakim novim potezom otkrivala sam “čarobne” moći ovih krpa – kuhinjski elementi, sudopera, frižider… sve što se briše u kuhinji, a na red je došlo i kupatilo, nameštaj… Različita boja krpa omogućava mi da svi moji ukućani znaju koja krpa je za posuđe, koja za kuhinjski nameštaj, koja je za kupatilo, a lako i jednostavno održavanje krpa mi posebno olakšava i skraćuje postupak čišćenja. Naručila sam novi set, ali krpe iz starog seta još su u funkciji – jedna je kod muža u garaži, drugom glancamo našu obuću, a trećom brišemo PVC stolariju i upravo ovih dana se kanim da očistim plastičnu baštensku garnituru… Inače, u mom domu nema više ni jedne obične krpe, RSI program od mikrovlakana je broj 1 u održavanju čistoće u svim prostorijama naše kuće i vikendice, a i oko njih.

Kad sam se krajem 1999. godine uključila u RSI, u mojoj kući nije postojala ni jedna krpa od mikrovlakana. Jednostavno nisam verovala da sve može da bude čisto samo uz krpu i vodu, bez hemijskih sredstava za čišćenje. Ali, dogodilo se da sam se uključila baš na Color set – jednu sam krpu poklonila prijateljici jer je već imala iskustva sa krpama od mikrovlakana, a meni su ostale dve. Polako sam otkrivala “čarobne” moći ovih krpa – sa velikim oduševljenjem sam zaključila da ekran TV-a koji sam obrisala ovom krpom blista. Zatim je krenulo brisanje svih glatkih površina, pločica, nameštaja, sudopere, slavina… Lako i jednostavno održavanje posebno mi olakšava i skraćuje postupak čišćenja. I tako do danas, i nakon više od četiri godine upotrebe, pored svih ostalih krpa za posebne namene, još su uvek u funkciji moje dve, prve krpe Color seta. Zbog jedne se blista sva obuća u kući, a druga služi za brisanje spoljnih prljavih površina.

Takođe preporučujemo: