Krpa za automobil

  • koristi se za pranje i brisanje automobilskih prozora i karoserije
  • odličan dodatak za higijenu automobila
Veličina: 60 x 65 cm
Šifra proizvoda: KA-RC
Stanje: Dostupno
krpa-auto

Preporuka za korišćenje: Krpu je najbolje koristiti četvorostruko preklopljenu tako da dobijemo 8 jednakih površina. Kada se jedna strana uprlja – čistimo drugom i tako redom do poslednje – 8. površine. Tada, krpu treba dobro oprati. Krpe od mikrovlakana vrlo su postojane, lagane za održavanje, izdržljive i trajne.

Uputstvo za održavanje: Pri pravilnom održavanju, krpe od mikrovlakana su izvanredno dugotrajne. Da bi se maksimalno sačuvala priroda i upotreba deterdženata svela na minimum, preporučuje se češće pranje lagano zaprljanih krpa u toploj vodi sa ekološkim, neškodljivim deterdžentima. Jače zaprljane krpe treba otkuvati s malo deterdženta u posebnoj posudi (92°C). Visokom temperaturom pri pranju u potpunosti eliminišemo mikrobe i bakterije, a pri tome ne oštećujemo mikrovlakna tkanine. Više krpa može se prati u veš mašini s Lopticama za ekološko pranje, a mogu se i centrifugirati.

Napomena: Krpe od mikrovlakana mogu nakon pranja da poprime nešto tamniji ton što nema nikakav uticaj na njihovu sposobnost čišćenja.

Nikada ne koristite omekšivač, hlor ili izbeljivače, jer oni smanjuju delotvornost mikrovlakana. Ne primenjivati ih za čišćenje lakiranog nameštaja, pleksiglasa, autolaka i ekstremno osetljivih površina.

KRPA ZA AUTO

Oduševljena sam programom od mikrovlakana RSI-a i mnogobrojna iskustva me vežu za prodaju i korišćenje krpa. Ali, moram da priznam najneobičnije iskustvo vezano je za krpu za auto. Naime, ovu krpu sam dobila kao nagradu. Ni sama nisam znala kako bi počela s njenom prezentacijom ni u kojoj situaciji, pa mi je uvek stajala u autu. Jedne večeri kad sam se vraćala s prezentacije, stala sam na benzinskoj pumpi u sklopu koje je bila i autoperionica. Dok mi je prodavac točio gorivo, posmatrala sam čoveka koji je ručno prao auto u perionici. Bio je to zanimljiv prizor – razbacane raznorazne krpe, nekoliko kanti s vodom, a on je neumorno prao i pokušavao da izglanca prozore, ali i pod noćnom rasvetom videlo se da je auto pun mrlja. Sinula mi je ideja – prava prilika da pokažem šta može RSI krpa za auto. Onako doterana, ponudila sam da ću mu izglancati auto u nekoliko poteza. Covek me s nepoverenjem gledao i, ipak, pristao. Gledao me kako lagano i jednostavno perem auto koji je ubrzo postao čist i bez zamrljanih stakala. Rezultat: odmah su naručili jednu krpu, a kad sam im je donela, naručili su ih još 5. Tako je krenulo – prava prilika za prezentaciju uverila je i mene lično u velike mogućnosti ove krpe, koje sam s oduševlienjem i lakoćom prenosila dalje! I budite uvek spremni na neočekivane situacije! Zato – jeste li je prezentovali autoperionici u komšiluku?

Anna Miklós, Mađarska

 

Takođe preporučujemo: