Krpa za suvo čišćenje velikih površina

Krpa ZA SUVO ČIŠĆENJE takođe je izrađena od mikrovlakana, ima jedinstvenu moć sakupljanja i zadržavanja prašine,životinjske dlake i većih čestica nečistoća. Uvek se koristi suva, bez imalo vode. Suvo čišćenie pre mokrog daje najbolje rezultate! Koristi se na površinama kao što su – drvo, parket, laminat, pločice, mermer… Izvrsne su za čišćenje zidova sa izuzetkom grubih površina kao što je beton. Zakrivljeni krajevi mopa čine čišćenje uglova i uskih površina poput stepenica vrlo jednostavnim. Vlakna s obe strane krajeva efikasno uklanjaju prljavštinu sa ormarića, stonih nogara, raznih udubljenja. Nakon upotrebe otresite ili lagano iščetkajte nakupljenu prašinu i suve nečistoće pre pranja.

Korišćenjem MOP-a i krpe za suvo brisanje zamenjuje se usisivač.

Prema “Švedskom nacionalnom institutu za testiranje i istraživanje”, apsorpcija nečistoće je oko 100%  veća nego pri čišćenju s običnim mopovima.

Šifra proizvoda: MOP S
Stanje: Dostupno
Krpa-za-suvo-čišćenje-MOP-S-ACT

Održavanje krpa:

Krpe je preporučljivo češće prati u toploj vodi s ekološki neškodljivim deterdžentima. Više krpa operite u mašini za veš koristeći Loptice za ekološko pranje. Veš mašina do max. 92°C; Mašina za sušenje veša do max. 92°C. Nikada ne koristite sredstva koja sadrže hlor ni izbeljivače. Koristite ekološki neškodljiv deterdžent. Nikada ne koristite omekšivače (umanjuju elektrostatičko svojstvo vlakana). Perite ih odvojeno, inače krpe za mop mogu da pokupe dlačice ostalih materijala.

Takođe preporučujemo: