Mop set višenamenski

UVEK SPREMAN ZA BRZU UPOTREBU!

 • čarolija ultramikrovlakana i vode – higijenski čisto
 • jednostavan za upotrebu, za čišćenje bez napora
 • efikasno uklanja prašinu, prljavštinu, masnoću i nečistoću krpe iza sebe ne ostavljaju ostatke nečistoće i vlažne nakupljene prljavštine na površini podova, što sprečava razmnožavanje bakterija
 • krpe za MOP su izdržljive, lako se održavaju
 • suvim brisanjem zamenjuje usisavač
 • vlažnim brisanjem zamenjuje klasično pranje podova
 • koristi se za čišćenje podova, zidova i plafona
 • lako čisti i nedostupne površine
Pakovanje: drška, držač (45 cm), univerzalna krpa za pod, krpa za suvo čišćenje, krpa za dubinsko-grubo čišćenje
Šifra proizvoda: MOP SET RC-45 višenamenski
Stanje: Dostupno
Mop set

Preporuka za korišćenje: Krpa se jednostavno pričvrsti na držač tzv. velcro trakama, stavi na pod i pritisne se držač. Krpe treba menjati često – kad očistite jednu prostoriju, zamenite krpu – na taj način se eliminiše širenje bakterija i prašine iz jedne u drugu prostoriju.

KRPE ZA MOP

UNIVERZALNA KRPA ZA POD

Izrađena je od ACTEX mikrovlakana. Koristi se vlažna na svim tipovima podova, zidova i plafona (koji podnose vodu), osim na grubim površinama kao što je beton. Za čišćenje se koristi isključivo voda (naša preporuka – aktivirana voda). Treba je dobro ocediti da bude samo vlažna. Za najefikasnije rezultate, nakon suvog čišćenja primenite mokro čišćenje. Za jače fleke, stanite na držač mopa i jače pritisnite. Krpe su dizajnirane tako da svojim krojem savršeno prijanjaju na držač MOP-a. Zakrivljeni krajevi MOP-a čine čišćenje uglova i uskih površina vrlo jednostavnim. Actex mikrovlakna s obe strane krajeva efikasno uklanjaju prljavštinu sa ormarića, stonih nogara, raznih udubljenja. Krpe iza sebe ne ostavljaju ostatke nečistoće, ni vlažne naslage prljavštine na površini podova, što sprečava razmnožavanje bakterija. Korišćenje MOP-a i univerzalne krpe zamenjuje klasično pranje podova.

KRPA ZA SUVO ČIŠĆENJE

Krpa ZA SUVO ČIŠĆENJE takođe je izrađena od Actex mikrovlakana, ima jedinstvenu moć sakupljanja i zadržavanja prašine,životinjske dlake i većih čestica nečistoća. Uvek se koristi suva, bez imalo vode.  Suvo čišćenie pre mokrog daje najbolje rezultate! Koristi se na površinama  kao što su – drvo, parket, laminat, pločice, mermer… Izvrsne su za čišćenje zidova sa izuzetkom grubih površina kao što je beton. Zakrivljeni krajevi  mopa čine čišćenje uglova i uskih površina poput stepenica vrlo jednostavnim. ACTEX vlakna s obe strane krajeva efikasno uklanjaju prljavštinu sa  ormarića, stonih nogara, raznih udubljenja. Nakon upotrebe otresite ili lagano iščetkajte nakupljenu prašinu i suve nečistoće pre pranja.
Korišćenjem MOP-a i krpe za suvo brisanje zamenjuje se usisivač.

Prema “Švedskom nacionalnom institutu za testiranje i istraživanje”, apsorpcija nečistoće je oko 100%  veća nego pri čišćenju s običnim mopovima.

KRPA ZA GRUBO ČIŠĆENJE – ZA JAČA ZAPRLJENJA

Krpa za dubinsko grubo čišćenje napravljena je da radi kao moderna metla. Metla koja skuplja prašinu i prljavštinu, a koja takođe ima efekt čišćenja. Efekat čišćenja postignut je belim ACTEX čvorićima. Krpa je efikasna na strukturiranim podovima i za skupljanje većih čestica prašine/nečistoće poput peska i mrvica hleba. Baza ove krpe sastavljena je od extra dugih čvorića zbog čega može da dosegne u udubljenja na keramičkim pločicama i drugim neravnim podovima.

Idealna je za čišćenje površina kao što su:

 • kuhinje
 • ulazni prostori
 • kupatila…

Resice na ivicama kaktus krpe su idealni sakupljači prašine. Takođe se preporučuje za podove gde su česte fleke od vode, kao što su kuhinje, prostori sa veš mašinama, kupatila…

Održavanje krpa:
Krpe je preporučljivo češće prati u toploj vodi s ekološki neškodljivim deterdžentima. Više krpaoperite u mašini za veš koristeći Loptice za ekološko pranje. Veš mašina do max. 92°C; Mašina za sušenje veša domax. 92°C. Nikada ne koristite sredstva koja sadrže hlor ni izbeljivače. Koristite ekološki neškodljiv deterdžent. Nikada ne koristite omekšivače (umanjuju elektrostatičko svojstvo vlakana). Perite ih odvojeno, inače krpe za mop mogu da pokupe dlačice ostalih materijala.

ISKUSTVA SARADNIKA

Ovo je priča 0 MOP-U

Iako sam saradnik RSI-a već dugo, tek prošle godine je MOP ušao u moj dom. Dan-danas se pitam zašto je to bilo tako. Iako su mi prezentovali sve njegove mogućnosti, nikako nisam mogla da se odlučim. Znam sa sigurnošću da me za njegovu nabavku kočila cena, pa sam ga prošle godine kupila na akciji. Kad je napokon ušao u moj dom, svakodnevnom primenom sam se uverila u njegovu delotvornost tako da bi za njega danas izdvojila i puno više. Zašto? Na pomen čišćenja više se ne ježim, danas uživam u njemu! Kad perem podove osećam se kao dama – nema više klečanja, čučanja, zavlačenja štapova s omotanim krpama pod i na ormane, mukotrpnog i dugotrajnog pranja stepenica… S MOP-om sve je jednostavnije, brže i praktičnije, stiže do svih ivica i uglova. Pločice, veliko stepenište, parket… očistim u vrlo kratkom vremenu, nema saginjanja, stojim, pevušim i brišem. Parkete i zidove očistim krpom za suvo čišćenje, ne uključujem više usisivač. A pošto u potkrovlju imam lamperiju, više mi dosadna paučina i prašina ne predstavljaju problem, već naprotiv zabavu. Oduševljenje sam prenela i na svoje ukućane, moja kćerka tinejdžerka sama uzima MOP u ruke i sa slušalicama u ušima igra i zabavlja se čisteći. Jednom prilikom mi je rekla da na ovaj način štedi jer nije upisala aerobik, a s MOP-om, ustvari, vežba i istovremeno je korisna u kući. MOP je uvek u stanju pripravnosti s čistom krpom jer se u kuhinji i kupatilu uvek nešto prolije tako da je potrebna hitna intervencija. Ono što me posebno oduševljava je održavanje krpa – uvek ih isperem jakim mlazom tuša, a kad ih se skupi više, jednostavno ih operem u veš mašini. Kada sve saberem i podvučem – čišćenje RSI MOP-om damski je i elegantan posao!

Nas petoro nerazdvojnih u srednjoj školi, nakon dugo godina, poželeli smo da se vidimo. Radost susreta nakon toliko godina i obavezno pitanje: Sta radimo, čime se bavimo? “Radim u RSI-u, u MLM-u, u direktnoj prodaji… ” i onda naravno, pitanje: “Reci nam bar nešto o jednom proizvodu iz vašeg prodajnog programa?” Odmah sam se setila najatraktivnijeg proizvoda! “U našoj ponudi postoji proizvod, zove se MOP, služi za pranje svih vrsta podova, a ono što ga čini jedinstvenim i posebnim… možete li da zamislite da pustite muziku, uzmete MOP i u ritmu muzike operete sve podove u vašoj kući? Vaš “plesni partner” za sobom ostavlja čist i blistav trag, kuća se sjaji, a sve je trajalo desetak minuta. Nakon ovog neobičnog “plesa” sednem, pijem kafu i sa zadovoljstvom posmatram svoje parkete i pločice.” Auditorijum me posmatrao s čuđenjem, dok me Goran, nadovezavši se na moju priču, zapanjio: “Da, baš je tako! Imam dva stana i apartmane (turizam je ono čime se bavi) i u svima njima po jedan MOP. I sada mi je jedan ovde u autu!” Svi smo se pogledali i nasmejali, po MOP u autu nismo išli, ali i Ivanka i Marko i Branko danas u svojoj kući imaju i koriste MOP. Pre dva dana u RSI Klubu, nova potencijalna saradnica, inače korisnik naših proizvoda, i ja pričamo o zlatnom ulju, nevenovoj masti, balzamu za vunu, lopticama za pranje… njen se pogled u jednom trenutku zaustavio na MOP-u i ona usklikne: “MOP! Pereš podove i plešeš!” Začuđeno sam je pogledala, nasmejala se i rekla: “Dobro došli u RSI!”

KAKO KORISTIM MOP I KAKO GA PREZENTUJEM

Svoju prezentaciju započinjem rečenicom: “Ako nam je u kući potrebna mašina za veš, onda nam je potreban i MOP!” Onda ga jednostavno dam u ruke saradniku, prijatelju ili kupcu. Na prvi dodir MOP ih osvoji, kao i njegove mogućnosti koje im pokažem. Kada je MOP u toj kući, znam da sam za tu porodicu učinila mnogo. I, osećam se dobro.

MOP je u mojoj kući koliko i u prodajnom programu RSI-a, potrudila sam se da bude i u domu svih mojih prijatelja i saradnika. U početku sam imala dve krpe za mokro čišćenje. Kada sam prala podove, morala sam više puta da operem krpe da bih oprala sve podove u stanu. Dodir s nečistoćom na krpi kvario je užitak čišćenja, zato sam naručila još nekoliko univerzalnih krpa. Kad očistim jednu prostoriju, zamenim krpu. Nakon pranja svih podova, krpe bih oprala ručno, pa ih potom stavila u veš mašinu. Danas, zahvaljujući prodajnom programu RSI-a, čišćenje podova u mom domu je potpuno EKOLOŠKO. To podrazumeva sledeće: Uzmem AKWA krpu i aktiviram mlaku vodu, u aktiviranu vodu potopim 5 do 6 krpa. Ocedim krpe i složim ih na pločice, uzimam MOP, bez saginjanja, pomoću “čička” krpa je na držaču MOP-a, jednostavno je i praktično, jer su krpe dizajnirane tako da svojim krojem savršeno prijanjaju na držač MOP-a. Kada je krpa zaprljana, odložim je u aktiviranu vodu, uzimam drugu krpu (bez saginjanja, “čičak” sistem) i tako redom. Pustim muziku – čistim i igram, a vreme prođe u trenu. Moram da spomenem da zakrivljeni krajevi MOP-a čine čišćenje uglova i uskih površina vrlo jednostavnim – nema saginjanja i provlačenja, čistim i mesta do kojih je teško doseći. Rubovi MOP-a uklanjaju prljavštinu i prašinu sa ormarića, stonih nogara, raznih udubljenja. Zaista čarobno, jednostavno, praktično i apsolutno higijenski. Na kraju su svi podovi čisti, a sve krpe u aktiviranoj vodi gde se same operu – otpuste nečistoću, nema neprijatnosti i osećaja prljavštine na rukama. Dovoljno ih je malo isprati pod mlazem tuša, pa ih staviti u veš mašinu zajedno sa ekološkim lopticama, a zatim na sušenje do sledeće upotrebe. Na mom MOP-u je uvek jedna čista krpa za mokro pranje, jer uvek nešto kapne, uvek se nešto prolije, neko se tušira. MOP je uvek pri ruci, svi se spretno služimo njime jer je jednostavan za upotrebu. I za kraj – narod kaže: “Nered u kući, nered u glavi!” Istina je, zar ne?

Takođe preporučujemo: