Krpa za prozor

  • za čišćenje staklenih površina
Veličina: 40 x 50 cm
Šifra proizvoda: KP-RC
Stanje: Dostupno
krpa-za-prozor

Preporuka za korišćenje: Krpu je najbolje koristiti četvorostruko preklopljenu tako da dobijemo 8 jednakih površina. Kada se jedna strana uprlja – čistimo drugom i tako redom do poslednje – 8. površine. Tada, krpu treba dobro oprati. Krpe od mikrovlakana vrlo su postojane, lagane za održavanje, izdržljive i trajne.

Uputstvo za održavanje: Pri pravilnom održavanju, krpe od mikrovlakana su izvanredno dugotrajne. Da bi se maksimalno sačuvala priroda i upotreba deterdženata svela na minimum, preporučuje se češće pranje lagano zaprljanih krpa u toploj vodi sa ekološkim, neškodljivim deterdžentima. Jače zaprljane krpe treba otkuvati s malo deterdženta u posebnoj posudi (92°C). Visokom temperaturom pri pranju u potpunosti eliminišemo mikrobe i bakterije, a pri tome ne oštećujemo mikrovlakna tkanine. Više krpa može se prati u veš mašini s Lopticama za ekološko pranje, a mogu se i centrifugirati.

Napomena: Krpe od mikrovlakana mogu nakon pranja da poprime nešto tamniji ton što nema nikakav uticaj na njihovu sposobnost čišćenja.

Nikada ne koristite omekšivač, hlor ili izbeljivače, jer oni smanjuju delotvornost mikrovlakana. Ne primenjivati ih za čišćenje lakiranog nameštaja, pleksiglasa, autolaka i ekstremno osetljivih površina.

KRPA ZA PROZOR

Izuzetno delotvoma za čišćenje staklenih površina: prozora, ogledala, slika, za održavanje računara (ekrana) i druge osetljive kancelarijske opreme… Koristi se na suvo i vlažno.

ISKUSTVA SARADNIKA

Pre sam isprobavala razna sredstva za čišćenje prozora i raznorazne krpe koje su ostavljale dlačice i mrlje na mojim prozorima. Koristila sam i novinski papir, sirće i ostale narodne “recepte”. Po ceo dan sam se “zabavljala” pranjem prozora, a na kraju nisam bila zadovoljna. Pranje prozora oduvek mi je bila mora. Ali, kada sam na preporuku moje komšinice kupila RS krpu za prozor – “čarobnu” plavu krpu, nisam verovala da ću zavoleti pranje prozora. Jedino sredstvo koje mi je pri tome potrebno je – VODA (od pojave Akwa krpe koristim aktiviranu vodu). Danas za kratko vreme očistim sve prozore u kući i uživam rezultatima. Sve češće i moji ukućani u rukama imaju RSI krpe, a ja ih zadovoljno i sa smeškom posmatram iz fotelje – čišćenje nije samo moj posao, uz RSI krpe postalo je porodična zabava!

saradnica iz Zagreba, Hrvatska

 

Takođe preporučujemo: